Winkelwagen

U heeft 0 product(en) in uw winkelwagen

Nieuwsbrief

HELP

Inloggegevens bewaren.

Indien u uw inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) niet steeds opnieuw wilt invoeren, dan kunt u uw browser zodanig instellen dat deze worden opgeslagen:

Mozilla Firefox voor de MAC
1. Klik linksboven op Firefox.
2. Klik op voorkeuren...
3. Klik op het tabblad "Beveiliging".
4. Schakel bij Wachtwoorden "Wachtwoorden voor website onthouden" in. (vinkje activeren)
5. Klik op "Uitzonderingen". https://webshop.wifac.nl mag niet geblokkeerd zijn. Is dit wel het geval, dan moet men deze website selecteren en klikken op "Website verwijderen".

Safari browser voor de MAC
1. Klik linksboven op Safari.
2. Klik op voorkeuren.
3. Klik op het tabblad "Formulieren".
4. Schakel bij automatische invulling van webformulieren "Gebruikersnamen en wachtwoorden" in. (vinkje activeren)

Internet Explorer voor de PC
1. Klik in het menu op "Extra" -> "Internet-opties".
2. Klik op het tabblad "Inhoud".
3. Klik bij op "Instellingen" of "AutoAanvullen..." onder "Automatisch aanvullen".
4. Schakel "Vragen om wachtwoorden op te slaan" of "Vragen alvorens wachtwoorden op te slaan" in. (vinkje activeren)
5. Log in op de website. Internet Explorer vraagt u of het wachtwoord onthouden moet worden. Klik op "Ja" en schakel eventueel het vinkje "Niet meer aanbieden om wachtwoorden op te slaan" in.

Mozilla Firefox voor de PC
1. Klik in het menu op "Extra" -> "Opties..."
2. Klik op het tabblad "Privacy".
3. Klik op het tabblad "Wachtwoorden".
4. Schakel "Wachtwoorden onthouden" in. (vinkje activeren)

^ top

Inloggen lukt niet. Ik kan het bestelproces niet afronden.

Dit kan mogelijk verholpen worden door een andere instelling van uw browser.

Nadat u ingelogd bent zouden in de linker verticale balk uw orderhistorie en favorieten moeten staan. U zou alle stappen in het bestelproces moeten kunnen doorlopen, met als laatste scherm het "besteloverzicht". Indien een of meer van deze gegevens niet verschijnen c.q. niet mogelijk zijn, dan kan dit met de instelling van uw browser te maken hebben. In dat geval raden wij u aan de stappen te volgen die onder het type browser staan dat u gebruikt:

Mozilla Firefox voor de MAC
1. Klik linksboven op Safari.
2. Klik op voorkeuren.
3. Klik op het tabblad "Beveiliging".
4. Selecteer bij "Accepteer cookies" de optie "Altijd" of "Alleen van sites die ik bezoek"

Safari browser voor de MAC
1. Klik linksboven op Firefox.
2. Klik op voorkeuren...
3. Klik op het tabblad "Privacy".
4. Schakel bij Cookies "Cookies van websites accepteren" in. (vinkje activeren)
5. Klik op "Uitzonderingen". https://webshop.wifac.nl mag niet geblokkeerd zijn. Is dit wel het geval, dan moet men deze website selecteren en klikken op "Website verwijderen".

Internet Explorer voor de PC
1. Klik in het menu op "Extra" -> "Internet-opties..."
2. Klik op het tabblad "Privacy".
3. Klik bij instellingen op "Geavanceerd...".
4. Schakel "Automatisch cookie-verwerking opheffen" uit. (vinkje deactiveren) OF
4. Selecteer bij "Directe en Indirecte cookies" de optie "Accepteren" of "Vragen"

Mozilla Firefox voor de PC
1. Klik in het menu op "Extra" -> "Opties..."
2. Klik op het tabblad "Privacy".
3. Klik op het tabblad "Cookies".
4. Schakel bij Cookies "Cookies van websites accepteren" in. (vinkje activeren)
5. Klik op "Uitzonderingen". https://webshop.wifac.nl mag niet geblokkeerd zijn. Is dit wel het geval, dan moet men deze website selecteren en klikken op "Website verwijderen".

^ top